Rólunk

Üdvözöljük a weboldalunkon!      

A Német Szakmunkák cégcsoportot 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy korábban megszerzett tapasztalatainkat és ismereteinket kihasználva professzionális szolgáltatásokat és megbízható hátteret kínáljunk a külföldi munkát kereső és vállaló emberek számára.

Az elmúlt évek során sikerült dinamikus fejlődést elérnünk, így mára meghatározó szereplőivé váltunk a magyarországi munkaerő közvetítő piacnak.

Partnereink elsősorban német vállalatok, akikkel szoros, több éve tartó közös baráti és munkakapcsolat alakult ki.

Partnerként segítséget nyújtunk elgondolásaik megvalósításához, legyen szó, toborzásról, kiválasztásról, támogatásról vagy akár tanácsadásról.

Mindemellett egyre több energiát fordítunk a manapság nagyon trendi közösségi média fejlesztésére is, Facebook oldalunk teljesen interaktív és segítségével nagyon hatékonyan tudunk kommunikálni a minket követőkkel, érdeklődőkkel.

Cégünk fő profilja

A külföldi munkát kereső és Németországban vagy Ausztriában dolgozni akaró, vagy csak egyszerűen magukat kipróbálni vágyó embereknek, nagyrészt szakembereknek nyújtunk segítséget abban, hogy megbízható munkahelyet találjanak.

Stabil partnerhálózatunknak köszönhetően olyan munkaadók állásajánlatait tudjuk a nálunk jelentkezőknek közvetíteni, akiknek szavahihetőségén még nem esett csorba.

Munkánk során mindvégig nagy hangsúlyt fektettünk az egységes márkanév arculatának kialakítására, mindemellett igyekeztünk szolgáltatásaink egyedi mivoltát is kihangsúlyozni.

Megrendelő központú gondolkodásunk elengedhetetlenné teszi számunkra a kifejezetten egyedi igényekre történő fejlesztéseket, mint például a folyamatos tájékoztatás, kommunikáció és gyors információcsere áramlás kiépítése.

Minőség

Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi szolgáltatásaink és szakértelmünk a külföldi megbízók folyamatos visszaigazolásai alapján kimagaslónak mondhatók.

Az általunk közvetített munkavállalók nagy elégedettséggel ajánlanak minket köszönhetően a folyamatos segítségnyújtásnak és támogatásnak.

Önnek is sikeres álláskeresést kívánok!    

Csótár Ádám